AGENDA

Link to meeting documents package: https://drive.google.com/open?id=1430BdGgxT4_ec19z29Pafic3SJqVN5Z2

August 7, 2018 RCPNA Board Meeting

German American Society 8:15pm-10:15pm<Note: Time Change>
Kara Mumma Minutes Taker

- 1. Welcome and Introductions Tamara DeRidder (5 minutes 8:20)
- Oktoberfest Sign-up Live
- 2. Minutes –July 3rd Board Meeting¹ (5 minutes 8:25) and Treasurer's Report (5 minutes 8:30)
- 3. Organizational Changes at CNN/ONI (10 minutes 8:40) LUTOP & Board Reps.
- 4. Concerts in the Park Recap Kara Mumma & Ed Gorman (5 minutes 8:45)
- Successes and Lessons Learned Google Doc Sheet
- 5. 2018-19 General Meeting Responsibilities. (30 minutes 9:15) Google Doc Sheet
- Lacking voluntary sign up responsibilities will be assigned.
- Oct. 23rd GM Agenda
- New Neighbors Invitations to go out; Raffle?
- Invite C.Partners to speak?
- Invite Speakers: Jo Ann Hardesty & Loretta Smith; Jennifer McGuirk & Scott Learn
- Safety. Invite Park Ranger & Neighborhood Response Officer to speak. Follow up on NNO event?
- Deadlines for Newsletter?
- 6. RCPNA Priority Survey results (Copy in online package)(5 minutes 9:20)
- Chair persons are expected to address this in their reports
- Results published on RCPNA Website
- 7. Committee Reports: (30 minutes 9:50)
 - Clean Up/Yard Sale Olivia, Next Steps Kara
 - Communications Richard, Jennifer, and Bora; Olivia??
 - Environment Dave
 - Land Use and Transportation Tamara, Kelly
 - Local Business Kara
- 8. New Business (25 minutes 10:15)
- Public Water Fountain at NE 47th Ave. and Sandy Blvd. Plans in Online Doc Package
- Overview & fountain types: https://www.murdockmfg.com/outdoor-drinking-fountains
- Funding
- Logistics
- Request Board support to engage in grant writing and fund raising
- NNO & PUAH event -> new committee?
- NE Proud

1Should include 2018-2019 Action Plan

9. Adjourn (10:15)